Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Robomow family new members

Ezen az oldalon igyekeztünk/igyekszünk megválaszolni azokat a kérdéseket, amelyeket gyakran hallunk ügyfeleinktől.

A Robomow márkát és akkumulátoros robotfűnyírókat eredetileg több, mint 25 évvel ezelőtt a Friendly Robotics nevű izraeli cég hozta létre (állításuk szerint világelsőként) és folyamatosan fejlesztette. Felvásárlásoknak köszönhetően ma a Robomow robotfűnyírókat a jól ismert világcég, a Stanley Black & Decker nagyvállalat fejleszti, gyártja és forgalmazza a világpiacon. 

A Robomow robotfűnyíróknak 2004 óta vagyunk a hazai kizárólagos disztribútora és központi szervize. A magyarországi több ezres Robomow felhasználói tábor támogatását szervizünkön és értékesítő partnerhálózatunkon keresztül valósítjuk meg.  

2004 óta a Robomow robotfűnyírók kizárólagos  disztribútoraként és központi szervizeként működünk. A gyors szervizelés érdekében jelentős alaktrészbázist tartunk, így esetleges meghibásodás esetén legtöbb esetben 3-4 napon belül a Robomow robotfűnyírót javítani tudjuk. 

 

Sok okot lehet felsorolni, igyekszünk a legfontosabbakat kiemelni:

  • A gyártó több, mint 25 éves tapasztalatának köszönhetően kiemelkedő a robotfűnyírók megbízhatósága és gyepvágási minőségük. 
  • Képességek tekintetében kiemelkedő a gyep szegélyvágási képességük, aminek köszönhetően a versenytársakénál jóval szebben és alaposabban kezelik a gyep szegélyeket is. A versenytársaknál sokszor 25-30 cm szélességű szegélykő szükséges ahhoz, hogy a robot ne hagyja el a szegélyeket, addig a Robomow esetében ez jóval kevesebb (alkalmazási helytől függően 0-15 cm szegélykő szélesség jellemzően megfelelő). A Robomow RK modellek külön szegélyvágó üzemmóddal is rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy külön körbemegy a szegély körül és mivel a vágókések a meghajtó kerék vonalán kívül is vágnak, ezért tökélestesen lenyírja a szegélyt is. 
  • Garanciavesztés nélkül (a garancia RT modellek esetében 3 év, RK modellek esetében 3 + 1 év regisztrációval) telepíthetik saját maguk is a kicsit gyakorlatiasabb felhasználók. Ehhez csupán a magyar nyelvű felhasználói útmutatót kell követni. A Robomow robotokat kifejezetten ennek figyelembe vételével tervezték, hogy minimális hibalehetőséggel,  könyedén telepíthetőek legyenek akár a felhasználók által is. 
  • Figyelembe véve a Robomow robotok képességeit, ár/érték arányban a piacon elérhető egyik legkedvezőbb választás.
  • Kiemelkedő a márka hazai támogatása és központi szervize, amely köszönhető a központi disztribúció és szerviz több, mint 18 éves tapasztalatának, valamint a jól képzett, tapasztalt partnerhálózatnak. 

A telepítést segítő és egyéb hasznos infromációkat találhat az erre a célra létrehozott támogató ügyfélportálunkon, ami a http://tamogatas.robotfunyiro.hu weboldalon taláható. 

Ha nem találta meg a választ kérdésére, akkor írjon a tamogatas@robotfunyiro.hu e-mail címünkre vagy keressen bennünket a “Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségeinken. 

A Robomow robotfűnyírókat hozzáértő partnerhálózaton keresztül értékesítjük Magyarországon. A partnerhálózatunk bővítése kiemelkedő célunk, mivel a Robomow robotfűnyírók iránti kereslet évről évre dinamikusan nő.  

Küldje el jelentkezését a tamogatas@robotfunyiro.hu e-mail címünkre céges/egyéni elérhetőségi adataival, hogy a partnerséggel kapcsolatban felvehessük a kapcsolatot.